Öğrencilere ve eğitime verdiği destekle her zaman adından söz ettiren Akdağmadeni Belediyesi, Atatürk Ortaokulu kütüphanesine toplamda 353 adet kitap ve okul bünyesinde başlatılan bağlama kursuna katılan öğrencilere 18 adet bağlama hediye etti.
Belediye Meclis toplantı salonun da öğrencilere teslim edilmek üzere hazırlanan  eğitim setlerinin  ve o kul bünyesinde açılan bağlama kursuna katılan öğrencilere alınan bağlamaların teslimi Belediye Başkanı Suphi Daştan tarafından yapıldı. 
Daştan; “Belediye olarak eğitim ve öğrencilerimizin gelişimi konusunda elimizden  gelen  her türlü desteği sunmaya devam ediyoruz. Atatürk ortaokulumuzun eksikliklerinin giderilmesi konusunda 353 adet kitap okulumuzun kütüphanesine alınarak okul müdürümüz Mehmet Özen eşliğinde öğrencilerimize teslim ediyoruz. Bu kitaplar inşallah öğrencilerimize ışık olacak ve  kendilerine sağlam bir gelecek hazırlamak  adına katkı sağlayacaktır. Bu yıl içerisinde köylerimizde bulunan okullarımıza 6 bin 630 adet eğitim kitabı olmak üzere Atatürk Ortaokulumuzla beraber toplamda 6 bin 983 adet eğitim seti okullarımıza teslim edilmiştir. Yapılan bu kitap yardımlarının değerli öğrencilerimizin eğitimine katkı sağlamasını temenni ederek gelecekte gösterecek oldukları başarılarda küçükte olsa faydamız olursa bizler mutlu oluruz” diye konuştu. 
18 BAĞLAMA HEDİYE ETTİ

Belediye Başkanı Suphi Daştan, ayrıca bağlama kursuna katılan öğrencilere 18 adet bağlama hediye etti. 
Daştan, öğrencilerin müzik yeteneklerini her zaman desteklediklerini belirterek şunları söyledi: 
“Öğrencilerimizin Müzik yeteneklerini geliştirmesi konusunda Belediyemiz öğrencilerimize gerekli desteği vermeye devam edecektir. Yeter ki çocuklarımız kendilerini geliştirme adına gayret göstersin.” 
Öğrenciler de eğitime verdiği destekten ötürü Belediye Başkanı Suphi Daştan’a teşekkür ettiler.  

Editör: TE Bilişim