Star TV ekranlarında yayınlanan ‘Aşktan Kaçılmaz’ dizisinde Yozgatlı Ali Bal da rol aldı. İstanbul’da 2006 yılından bu tarafa güvenlik görevlisi olarak çalışan Bal, Mardin’e başlayan bir serüvenin İstanbul çekimlerinde rol aldı.

Aslen merkeze bağlı Başıbüyük Köyü’nden olan, Eskipazar Mahallesi’nde büyüyen Ali Bal, sinema ve dizi sektöründe olan merakından dolayı ajanslara yaptığı müracaatların olumlu neticelendiğini söyledi.

Aşktan kaçılmaz dizisinde zaman zaman rol aldığını kaydeden Bal; “Benimkisi bir merak. İnşallah yeteneğimi geliştirmek istiyorum. Önümüze ne çıkar, Allah neyi nasip eder bilmiyorum. Şimdilik üstlendiğim rol kısa da olsa yerine getirmeye gayret ediyorum” diye konuştu.

AŞKTAN KAÇILMAZ DİZİSİ

Mardin’de yöreye has acımasız kanunların, adalet sorgusu, intikam ve her türlü kanunsuzluğun gölgesinde yaşanan bir aşk hikayesinin anlatıldığı, dizinin yönetmenliğini Metin Balekoğlu üstleniyor. Diğer önemli rollerinde ise Umut Karadağ, Macit Sonkan, Seray Gözler, Ayten Soykök yer alıyor.

Nişanlandığı gece nişanlısı tarafından aldatılan Savcı Yasemin (Pelin Akil) yaşadığı aşk acısı ile kendini geçici görevle Mardin'e kadar savurur. Nişanlısı narkotik şube komiseri Ali'nin (Çağdaş Onur Öztürk) şimdilik sevdiği kadının gidişini seyretmekten başka yapacak bir şeyi kalmamıştır. Yasemin aşk acısının hızıyla Mardin'e kadar savrulur ama burada nelerle karşılaşacağından bihaberdir. Hele uçakta tanıştığı Mardinli Berzan'ın (Berk Oktay) hayatında önemli roller oynayabileceğini hiç tahmin etmemektedir.

 

 

Editör: TE Bilişim