Olay, Yozgat’ın Yeni Cami Mahallesi’nde 18.00 sularında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Melih Harun A. (51) idaresindeki asfalt çalışması yapan belediyeye ait silindir makinesinin freni boşaldı. Yokuş aşağı direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü, yolda bulunan vatandaşları bağırarak uyarmaya çalışsa da dinlenmek için kaldırımda oturan Davut Aksoy (60), iş makinesini fark edemeyince aracın altında kalarak feci şekilde can verdi.
Olay yerine gelen cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından Aksoy’un cansız bedeni morga kaldırıldı.
SON GÖREV…
Önceki gün elim bir kaza sonucu hakkın rahmetine kavuşan Davut Aksoy için Büyük Cami’de öğle namazına müteakip cenaze namazı kılındı. Merhum Aksoy’un cenaze namazını eski imam olan oğlu Ömer Aksoy kıldırdı.
Kaza sonucu hayatını kaybeden Terminal Cami İmamı Davut Aksoy’un cenaze namazına çok sayıda din görevlisinin yanı sıra İl Müftüsü Salih Sezik, Belediye Başkanı Kazım Arslan ve Diyanet İşleri Başkanlığı personeli de katıldı.
Kılınan cenaze namazının ardından Davut Hoca dualar ve tekbirlerle memleketi Kadışehri ilçesinde defnedilmek üzere uğurlandı.
Diva Sen Yozgat Şube Başkanı Osman Taşçı’da cenaze nakil işlemlerinde yardımlarını ve desteğini esirgemeyerek, üzüntülerini paylaşan Belediye Başkanı Kazım Arslan’a teşekkür etti.
Bizde İleri Gazetesi olarak merhuma Allah’tan rahmet ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Editör: TE Bilişim