Eski bakanlardan Lutfullah Kayalar’ın annesi İsmet Kayalar, önceki gün Ankara’daki evinde vefat etmişti. 86 yaşında Hakkın rahmetine kavuşan İsmet Kayalar’ın vefatı ailesini olduğu kadar sevenlerini de derin bir üzüntüye sevk etti.

Merhum İsmet Kayalar için dün  öğle namazına müteakip Kocatepe Camii’nde cenaze namazı kılındı. Cenaze namazına Kayalar ailesinin yanı sıra, TBMM Başkanı, hemşerimiz Cemil Çiçek, eski bakanlardan Yaşar Okuyan, Halil Şıvgın, Nejat Arseven, 20’nci Dönem Milletvekili İlhan Kesici, 23’üncü dönem Yozgat Milletvekili Osman Coşkun, AK Parti eski Milletvekillerinden Dr. Mahmut Koçak, İşadamı Hüseyin Coşkun, Yusuf Bektaş, Bedri Bora, Lutfullah Kayalar’ın basın danışmanı Turan Şenol, gazetemiz Ankara eski temsilcisi Ahmet Büyük ve Ayhan Kayhan, eski ve yeni milletvekili, bürokrat ile Yozgat’tan çok sayıda vatandaş katıldıkları gözlendi.

Cenaze namazı sırasında üzgün olduğu gözlerine yansıyan Tarım Orman Köyişleri ve Maliye eski Bakanı Lutfullah Kayalar’ın yanına gelen TBMM Başkanı Cemil Çiçek, baş sağlığı dileyerek, teselli etti.
Kılınan cenaze namazı ve duaların ardından merhum İsmet Kayalar’ın naaşı omuzlarda cenaze arabasına taşındı. Merhum Kayalar’ın naaşı dualar ve gözyaşları eşliğinde Ankara Gölbaşı Mezarlığı’na defnedildi.
Merhum İsmet Kayalar 10 çocuk, 20 torun sahibiydi. Çevresinde sevilen ve saygı duyulan muhterem bir kişiliğe sahip olan Kayalar’ın vefatı doğum yeri olan Yozgat’ın Akdağmadeni İlçesi’nde büyük üzüntü ile karşılandı.


                    
Editör: TE Bilişim