Yozgat'ın Dayılı köyü Araplı çiftliğinde mevkiinde meydana gelen olayda tarlada 66 LL 529 plakalı traktörün arkasında takılı olan pancar sökme makinesinin pancar haznesine sıkışan taşı çıkarmak isteyen Ömer Faruk Bulut (17) isimli genç kafasını makineye sıkıştırması sonucu ağır yaralanmış, 112 Acil servis ambulansı ile getirildiği Bozok Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesindeki tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirmişti. 

Ömer Faruk Bulut için Cumartesi günü merkeze bağlı İğdecik Köyü’nde cenaze namazı kılındı. İkinci namazına müteakip kılınan cenaze namazına Tarım Orman ve Köyişleri ve Maliye eski bakanlarından Yozgat Bağımsız Milletvekili adayı Lutfullah Kayalar, AK Parti Yozgat İl Başkanı Harun Lekesiz ve çok sayıda vatandaş katıldı. 
Cenaze namazı sırasında merhum Ömer Faruk Bulut’un babası Harun Bulut güçlükle ayakta durabildi. Kılınan cenaze namazının ardından merhum Ömer Faruk Bulut’un naşı köy mezarlığına defnedildi. 
Defin işleminin ardından Tarım Orman ve Köyişleri ve Maliye eski Bakanlarından Lutfullah Kayalar, Bulut Ailesi’nin köydeki evinde taziyede bulundu.  
Biz de İlleri Gazetesi olarak merhuma Allah’tan rahmet, kederli ailesi ve yakınlarına baş sağlığı diliyoruz. 

Editör: TE Bilişim