SON bir haftadır özellikle ulusal kanalların akşam haberlerinde bir haber, sürekli ve âdeta  gözümüzün içine sokuluyor. İzlesen bir türlü, izlemesen bin türlü.
-Yettiniz artık yaaa... deyipte kanal değiştirseniz orada da aynı haber ile âdeta burun buruna geliyorsunuz. Yok... Kaçış hiç bir şekilde mümkün değil.
Malum; Ukraynalı top model Daria Kyryliuk, geçtiğimiz pazar günü yaptığı paylaşımda Çeşme'deki The Beach of Momo'nun güvenliğinin kendisini darp ettiğini iddia etti, önceki gün de sevgilisi Baran Güneş'le birlikte İstanbul Emniyeti'ne ifade vererek dayak yediğini bir kez daha anlattı. Ünlü model, "İki kişi bana vurdu, yere düştüm. Biri 60 yaşında bir bodyguard'dı. Panik atak geçirdim" dedi.
Tabi bu olaydan sonra İçişleri Bakanlığı, Turizm Bakanı ve sivil toplum kuruluşları ayakta olay hakkında beyanatlar, twitler vs vs aldı başını gitti. Gidenler arasında birde Çeşme Kaymakamı da vardı. Tabi işin geri planına bakılırsa Kaymakam beyin görevden alınmasının sebebi sadece bu olay değil, Çeşme'de uzun zamandır devam eden güvenlik ve huzur konusunda sıkıntıların olduğu ve bu olayında üzerine âdeta patladığı üzre olduğu yaygın.
Lâkin hâlâ işler karışık, zira hergün yeni kamera görüntüleri, ünlü mankenin komşularının yâni görgü tanıklarının verdikleri ifadeler ünlü modelin uğradığı saldırılarda bir gariplik  bir karışıklık olduğunu hissettiriyor.
Hulâsa basın, özelliklede kadına şiddet konusunda beyanı asıl aldığında gerekli tetkikler, araştırmalar, görgü tanıkları, olay yerindeki mobeseler incelenmeden CEZA KESİLDİMİ maalesef sıkıntılarda büyük oluyor. Kaymakam zahiren görevden alınmış olsada yeni görevi vali yardımcılığı ile âdeta taltif edilmiş oluyor. Ne diyelim bazen şer gördüğünüz olaylar hayr dır. Biz bilemeyiz.
Olay biraz karışık görünüyor. Zamana bırakıp beklemek ve görmek lazım.
Lâkin...
Selam ve dua ile.