DEDİK YA, bu seri bu gidişle herhalde daha uzun sürecek gibi. Kalem bu, yazmasan olmuyor, yazsan fincancı katırları ürküyor. Aşağı tükürsen sakal, yukarı tükürsen bıyık. Ne yapalım bilader diye düşündüğümde uzun yıllar beraber  çalıştığım Adnan abimin tebessüm ettiren sözü aklıma geldi.
SIKMA CANINI,  .....

İŞLER YOLUNDA GİTMİYOR dedik. Zira yöneticisi, idareci kadrosundaki zati muhteremlere baktığımızda ağzımızda peselek olmuş o LİYAKAT meselesini unuttuk SADAKATA hem de TAM SADAKATA takıldık.  

-İşi bilmesin canım, öğrenir. Yeter ki SADIK olsun. Bizim partiden olsun. Hani deriz ya HAMİLİ KART YAKINIMDIR. Bu sadık kırk yıllık arkadaşınız Sadık değil haaaa. Anladınız siz onu. Demiiii

Mesela delege seçimleri. Malumunuz; her partide bir delegelik sistemi var, var ama acaba işliyor mu? Kongre yapılır, listeler ortaya konur, delegeler gelir o listeleri alır ve tercihlerini yaparlar, kazanan aday değil, Demokrasidir, Tabandır, Adalettir. Gel gör ki adalet maalesef bizde biraz  tersine işliyor, yani delegeler göstermelik, genel merkezin atadığı bir aday var, tabanın kimi istediği umurlarında değil, “Biz dedik oldu” anlayışı ile kongre yapılır ve genel merkezin adayına oy vererek sözde demokratik bir seçim ile kongre biter, oyları saymaya gerek bile yok, sonuç dünden belli.

İŞLER YOLUNDA GİTMİYOR BEYLER
Burada...
Bu sayfada...
Bu sitede yüz kızartıcı fiileri işlemiş bir şahsı hangi akıl hangi mantık hangi fiile göreve getirdiniz diye makalemiz çıktı. Çok şükür ki hatadan kısa sürede dönüldü ve iş GERÇEK SAHİBİNE...
 

LİYAKAT SAHİBİNE...
ADAM GİBİ ADAMINA gitti.

 

İŞLER YOLUNDA GİTMİYOR BEYLER

Sorumuz açık ve net.
-İşi bilene verecek misiniz?
-Uyduruk müfettiş raporlarıyla başarılı çalışanları/idarecileri harcayacak mısınız?
-Haksız yere cebren görevden alınan yöneticilerinin dosyasını yeniden açıp hak iadesi yapacak mısınız?

Zira;
Vatandaş rahatsız...
Vatandaş huzursuz...
Vatandaş tedirgin...
Vatandaş soruyor...

İŞLER YOLUNDA GİTMİYOR BEYLER.
Selam ve dua ile.