Her bir üyesi birbirinden değişik, birbirinden komik Yozgatlı Kolçak Ailesi’nin çok hareketli, bol eğlenceli Taksim macerası “Kaçma Birader”in afişi ve fragmanı yayınlandı! Endemol Shine Türkiye ve Böcek Film ortaklığında, Ömer Faruk Sorak’ın süpervizörlüğünde çekilen ve Emrah-Murat Kaman kardeşlerin imzasını taşıyan “Kaçma Birader” fragmanında; Zafer Algöz, Melek Baykal, Emrah Kaman, Algı Eke, Cihan Ercan, Nejat Uygur, Alina Boz, Nursel Köse ve Necip Memili’den oluşan güçlü kadrosuyla kahkaha dolu bir filmin sinyallerini veriyor.
Sinema dünyasına yeni bir soluk getirmek için güçlerini birleştiren, dünyanın en büyük medya prodüksiyon şirketi Endemol Shine Türkiye ve ülkemizin en önemli yapım şirketlerinden Böcek Film’in ortaklığının “Dünyanın En Güzel Kokusu” filminden sonraki ikinci projesi “Kaçma Birader”; sinemaya kahkaha, koşturmaca ve sürprizlerle dolu bir macera getirecek.

BENZERSİZ KADRO BU FİLMDE BULUŞTU

Ömer Faruk Sorak’ın süpervizörlüğünde çekilen “Kaçma Birader”in senaryosu; “Kardeş Payı”yla isimlerini duyuran ve dizinin çok sevilen senaristlerinden Emrah ve Murat Kaman kardeşlerin imzasını taşıyor. Emrah Kaman’ın aynı zamanda rol aldığı ve sinemaseverleri kahkahaya boğacak filmin diğer başrollerini Zafer Algöz, Melek Baykal, Algı Eke, Cihan Ercan, Nejat Uygur, Alina Boz, Nursel Köse ve Necip Memili paylaşıyor. “Kaçma Birader”in yönetmenliğini ise Murat Kaman ve Defne Deliormanlı üstleniyor.
Çekimleri Yozgat’ta ve Taksim’de gerçekleşen “Kaçma Birader”, sevdiği kız için Yozgat’tan İstanbul’a kaçan en küçük oğullarının peşinden İstanbul’a gelen, kendine has bir ailenin Taksim hikayesi… “Kaçma Birader” de türkü barlardan “club”lara, fal kafelerden Tarlabaşı’na kadar Taksim’in tüm aktörleri var.
Yapımcılığını Endemol Shine Türkiye ve Böcek Film’in üstlendiği “Kaçma Birader”; 4 Mart 2016’da vizyona girecek.

Editör: TE Bilişim