İleri gazetesiyle tanıştığımda 47 yaşındaydı ve aradan 1 yıl geçti, 48 yaşına basan bu çınar’ın altında diğer köşe yazarları gibi bende oturdum içimi dökmeye devam ediyorum. Kimi zaman güncel konulara, kimi zaman aşk’a, kimi zaman şiirlere yer verdim köşemde. Bana bu imkânı sağladığı için tüm gazete çalışanlarına sonsuz teşekkürlerimi sunmak istiyorum. Kendisiyle sadece bir kez görüşme imkânı bulmama rağmen benim söylememe bile gerek kalmadan haberlerimi yapan, ilk kitabım için çok güzel bir yorum yazısı yazan Sayın Tarık Yılmaz’a ayrıca teşekkür ediyorum. 
Yazı yazdığım ilk ve tek yerel gazete “İleri” değil ama benim için en özeli. Memleketimin bir gazetesi olması ve çalışanlarını seviyor olmam bunda bir etken.  Dilerim ki daha uzun yıllar birlikte yol alalım.

YAZARLIĞA SON HIZ DEVAM

İlk kitabım çıkmadan önce kitabım için yazdığım önsözü köşemde paylaşmıştım sizlerle. İkinci kitabım için önsöz yazmadım, uzun uzun anlatmakta istemiyorum ama sizleri haberdar etmeden de geçemeyeceğim. Ağustos sonunda “Bana Kalan AŞK” isminde deneme, şiir ve aforizmalardan oluşan bir kitabım çıkıyor, internetten beni takip edenler kitabın kapağını ve kısa tanıtımlarını da görmüşlerdir zaten. Bu kitabı kitapçılardan edinebilirsiniz, internetten sipariş edebilirsiniz ve eğer imzalı edinmek isterseniz de facebook sayfamdan bana ulaşarak kargo yolu ile edinebilirsiniz. Şimdiden teşekkür ederim.
Sadece ikinci kitabımın çıkacağı heyecanını yaşamıyorum bu sıralar. Sayın Şemsettin Küzeci tarafından hazırlanan Türk Dünyası Kadın Şairleri “Nevruz Çiçekleri” isimli antolojide yer alacak olmak da ayrı bir heyecan veriyor bana. Yine Sayın Şemsettin Küzeci’nin şu sıralar Kıbrıs’ta düzenleyeceği şiir dinletisi etkinliğine beni de davet etmesi onur verdi bana.
Yazarlığa son hız devam… Nasıl ki şu sıralar ilk kitabım “Sökülen İlmekler”in satışı devam ederken ikinci kitabım “Bana Kalan AŞK” çıkıyor onun satışı devam ederken de tamamladığım ama üzerinde çalışmalarımın devam ettiği romanım “Güz Rüzgârı” okuyucularıyla buluşacak.
Şimdi sizlere “Bana Kalan AŞK” kitabından birkaç aforizma paylaşarak bu haftaki yazıma son vermek istiyorum.
“Sana doyum olmaz sevdiğim, ben kendime döneceğim.”
“Hayatıma özenle makyaj yapmıştım. Sen geldin ve karıştırdın renkleri birbirine.”
“Senin duvarların var sevdiğim; benimse onları yıkmaya yetecek kadar gücüm.”
“Hayallerden bir hayat kurdum kendime ve sen her birinin başrolündesin.”