Aydıncık Belediyesi ile Kaymakamlık işbirliği ile 6 bin fidanının toprakla buluşması için fidan dikim töreni düzenlendi.
Bu kapsamda Aydıncık Ortaokul ve Çok programlı Anadolu Lisesi  bahçesinin çevresi ağaçlandırılması için düzenlenen törene, Aydıncık Kaymakamı Sinan Başak, Belediye Başkanı Ahmet Koçak, ilçe Emniyet Amiri Mustafa Taç, Ak Parti İlçe Başkanı Burhan Koçak ,daire amirleri ve öğrenciler katıldı.

Aydıncık Belediye Başkanı Ahmet Koçak, törende yaptığı konuşmada, 100 dönümlük alanı ağaçlandırmak için çalışma yürüteceklerini belirterek, “İlçemizi yeşillendirme çalışmalarını önemsiyoruz. Daha yeşil bir ilçeyi gelecek nesillere aktarmak için elimizden gelen bütün çabayı göstereceğiz” dedi.

Başkan Koçak, ilçeyi yeşillendirmek için Orman bakanlığından 6 bin adet çam, akasya ve diğer çeşitli fidanlar aldıklarını belirterek; “Bir haftadır ağaç dikme etkinliğimiz iş kur elemanları ile sürmektedir. Bugün de kaymakamlığımız, milli eğitim müdürlüğümüzle daire amirlerimizle, öğrencilerimizle birlikte okulumuzun etrafındaki orman bölgesinde katılımımda çok olmasıyla bu fidan dikimini gerçekleştirdik” diye konuştu.Daha sonra vatandaşların da katılımı ile fidan dikimi gerçekleşti. 

Editör: TE Bilişim