Boğazlıyan'da 23'üncü Vergi Haftası kutlamaları kapsamında Vergi Dairesi Müdürü Mustafa Susar, Müdür Yardımcısı Recep Bilgin ve Vergi Dairesi personelleri Kaymakam Coşkun Açık'ı makamında ziyaret ederek, vergi haftası ve verginin ülkemiz adına önemini anlattı.
Vergi Haftası münasebetiyle vergi dairesi personelinin çalışmalarında başarılar dileyen ve haftalarını kutlayan Kaymakam Coşkun Açık, 23'üncü Vergi Haftası nedeniyle kendisini ziyaret eden heyeti kabulünde yaptığı konuşmada, “Vergiler düzenli olarak toplanmadığı takdirde düzenli hizmetler de gitmez. Bu nedenle herkes kazandığının vergisini düzenli olarak ödemelidir” dedi.
Devletin vatandaşlarına hizmetleri vergilerden elde ettikleri gelirlerle yaptığına işaret eden Kaymakam Açık, vergi vermenin vatandaşlık görevi olduğunu ifade ederek, “Vergi vermek vatandaş olmanın sorumluluğudur”  ifadelerini kullandı.
Vergi Dairesi Müdürü Mustafa Susar da, Kaymakam Coşkun Açık'a çiçek vererek, Vergi Haftası'nın önemini anlattı. Susar, ''Bu yıl Vergi Haftası'nın 23'üncüsünü kutluyoruz. Her yıl 27 Şubat-4 Mart tarihleri arasında kutlanmakta olan Vergi Haftası ilçemizde de çeşitli etkinliklerle kutlanılacak'' diye konuştu.
Daha sonra Vergi Dairesi heyeti kamu kurum ve kuruluşları da ziyaret ederek vergi hakkında bilgiler aktardı.

Editör: TE Bilişim