Yerköy Belediye Başkanlığı tarafından Erzurum Mahallesi yollarına kilitli parke, kaldırım, apartman önlerine ve diğer alanlara cep otopark alanları çalışması başlatıldı. Yerköy Belediyesi genişleyen hizmet alanı ile şehrin dört bir yanında çalışmalara devam ediyor. İlçe merkezindeki park ve çevre düzenlemesi çalışmalarının yanı sıra merkez mahallelerde planda bulunan hizmetlerde hızlandırılarak verilen sözler yerine getiriliyor. 
Yerköy Belediye Başkanı Mehmet Ağaoğlu; “Erzurum Mahallesi yollarına kilitli parke, kaldırım, apartman önü ve müsait yerlere cep otoparkları yapım işlerine devam ediyoruz. Sizlere verdiğimiz sözlerin tutmanın mutluluğu ve onuru içerisinde çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz. Yerköy'ümüze ve mahalle sakinlerimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
Ağaoğlu, seçim meydanlarında verdikleri sözleri birer birer yerine getirdiklerini belirterek; “Allah’ın izniyle birer birer yerine getirdik. Siz Yerköy’lü hemşerilerim hizmetlerin en iyisine layıksınız. Bizde bu layığı yerine getirmek için var gücümüzle çalışmalarımıza hız kazandırdık. İnşallah bu hizmetlerimizi de en kısa zamanda tamlayarak sizlerin hizmetine sunacağız. Sizler eski Yerköy’le şu anki yaşadığımız Yerköy arasındaki farkı biliyorsunuz. Biz bu kadar yolu sizlerle kat ettik ve bundan sonrada sizlerle birlikte İlçemizi örnek elle gösterilir bir ilçe yapacağız” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilişim