Çekerek İlçe Emniyet Amirliği, iş ve işlemlerini yaptırmak üzere kuruma gelen vatandaşların, işlemleri yapılıncaya kadar mağdur olmalarını önlemek amacıyla ''Bekleme Salonu'' projesini devreye sokmak üzere çalışmalarını yoğunlaştırdı.
    İlçe Emniyet Amiri Sıtkı Temel, polis merkezine gelen vatandaşların, iş ve işlemleri tamamlanıncaya kadar geçen süre içerisinde mağdur olduklarını, özellikle kötü hava koşullarına denk gelen günlerde ise mağduriyetlerinin arttığına hatırlatarak, bu mağduriyeti ortadan kaldırmak üzere hazırladıkları ''Bekleme Salonu'' projesini hayata geçirmek üzere çalışmaların devam ettiğini söyledi.
    Temel, Emniyet Amirliği binası bahçesine yaptırmaya çalıştıkları ek binanın vatandaşın hizmetine sunulacağını, vatandaşların iş ve işlemleri yapılaca kadar bu salonda bekleyip, dinlenebileceklerini, çay, simit, gibi yiyeceklerini buradan temin edebileceklerini kaydetti.
    En çok trafik tescili için gelen vatandaşın mağdur olduğunu hatırlatan Temel, ''Müdürlüğümüzde çeşitli konularda işi olup gelen vatandaşlar sıra beklerken mağdur kalıyorlar. Soruna çözüm bulmak üzere çalışma başlattık. Hazırladığımız proje doğrultusunda yapılmakta olan salonumuz kısa sürede tamamlanıp, hizmete sunulacaktır'' dedi.
Editör: TE Bilişim