Uzunlu halkı ve çevre ilçe, belde ve köy halkının önemsedikleri Uzunlu Atatürk Parkının çehresini değiştirdiklerini belirten Belediye Başkanı Koç, “Halka hizmet, Hakka hizmet sloganıyla göreve başladık ve elimizden gelen en iyi hizmeti vermeye çalışıyoruz. Vatandaşlarımızın tatil günlerini geçirebilecekleri bir yer yok. Bu sebeple beldemizde bulunan Uzunlu Atatürk Parkı’na büyük önem veriyoruz. Vatandaşlarımız tatil günleri buraya gelip geziyorlar, çocuklarını eğlendiriyorlar. Gençlerimiz yaptığımız halı sahada ücret ödemeden spor yapıp vakitlerini geçiriyorlar” dedi.
Yaşanılabilir bir çevreye en çok çocukların ve gençlerin ihtiyacı olduğunu ifade eden Koç,”Öğretmen kimliğimden dolayı çocukları unutamıyorum.Her hizmette onlara yer ayrılıyor.Atatürk parkında çocukları eğlenirken görmek beni mutlu ediyor. İnşallah yeni projelerde her zaman gençlere ve çocuklara yönelik çalışmalar olacak” dedi.
Kapalı devre sulama sistemi ile Uzunlu Barajından aldıkları suyu tarlalar ile buluşturduklarına değinen Koç,” Bu projeden çiftçimiz gerçekten çok memnun kaldı. Kontak anahtarını çeviriyoruz, tarlalar sulanıyor. Hem çiftçi bu durumdan çok mutlu, hem de ben. İnşallah bütün tarlalara bu sistemi getireceğiz ” diye konuştu.
Editör: TE Bilişim