Geçtiğimiz günlerde maddi durumu olmayan ailelerin çocuklarının sünnet işlemlerinin tamamlanarak düzenledikleri gece ile halka güzel bir sosyal etkinlik yaşattıklarını bildiren Koç, düzenledikleri gecede Boğazlıyan İlahi Grubu ekibinin ilahiler söyleyip, semazenlerin gösterilerde bulunduğunu ifade etti.
KONUK EVi: Uzunlu Belediye Başkanı Turan Koç, beldede duyulan ihtiyaç doğrultusunda yapımına başladıkları konuk evi binasının inşaatının devam ettiğini söyledi. Koç, sosyal ve kültürel yönü olan bu proje ile gerek belediyenin, gerek beldenin, gerekse belde halkının misafirlerinin ağırlanacağını kaydetti. Koç, ''Yakın zamana kadar hizmet veren Köy Odaları ve misafir ağırlama, kültürümüzde önemli bir unsur olup, misafirperverliğimizin civanmertliğimizin emaresidir. Bu doğrultuda çalışmalarımız artarak devam edecektir'' dedi.
MEZARLIK DÜZENLEMESİ:  Uzunlu Belediye Başkanı Turan Koç, çevre düzenlemelerine özel önem verdiklerini hatırlatarak, Uzunlu Kabristanında birtakım düzenlemeler için çalışma başlattıklarını bildirdi. Koç, mezarlığın genel temizliğini yaptırdığını, ot ve çöpten arındırıldıktan sonra başlatılan çevre düzenlemesinin devam ettiğini sözlerine ekledi.

Editör: TE Bilişim