Sorgun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Üzeyir Arslan, göreve geldiğinde Türkiye genelinde bir çok odanın 5 yıldızlı ortamlarda arasında hizmet verdiğini gördüğünde Sorgun’a da aynı özelliklere sahip bir bina kazandırılmasının planlarını yaptığını söyledi. 
“Yola çıktığımız günlerde 5 yıldızlı odalar arasına girmek için çalışmaya başladık” diyen Arslan; 
“Bu fikrin temeline ise hizmet binamızı yerleştirip müstakil bina yapmayı kendimize hedef koyduk. Allah'a çok şükür binamıza taşınıp üyelerimize hizmet kalitemizi yükseltmiş bir şekilde hizmet vermeye devam ediyoruz. Geçen hafta 5 yıldızlı odalar arasına girebilmek için odamızda akreditasyon denetimi gerçekleşecek. Allah'ın izniyle bununda üstesinden gelip Sorgun ticaret odasına kazandırdığımız binamızı taçlandıracağız” dedi.
DAHA GENİŞ ORTAMDA HİZMET VERECEĞİZ
Sorgun Ziraat Odası Başkanı Hacı Tuzlacık ise Sorgun Ticaret ve Sanayi Odası'yla birlikte yaptıkları hizmet binasının ilk iki katının kendileri tarafından kullanıldığını belirterek, "Daha önceki yerimizde en iyi hizmeti vermek için kendimizi zorluyorduk. Yeni binamıza taşındıktan sonra daha geniş bir ortamda tarım danışmanı olarak çalışan 6 ziraat mühendisimizle üyelerimizin ihtiyaçlarını karşılamaya devam ediyoruz. Çiftçilerimiz, binamızın alt katında bulunan marketimizde zirai ilaçlar, tohum, tarım aletleri gibi her türlü ihtiyacı olan malzemeleri temin edebilecekler" diye konuştu. 

Editör: TE Bilişim