Saraykent Belediye Başkanı İdris Ögel, geçen yıl altyapıya yönelik yaptıkları çalışmaların önemli bölümünü tamamladıklarını, çalışmalara ilkbahardan itibaren kaldıkları yerden devam edeceklerini söyledi.
     Ögel AA muhabirine yaptığı açıklamada, ''Temiz bir Saraykent'' parolası ile başlattıkları temizlik kampanyası doğrultusunda 20 bin liraya satın aldıkları 100 adet Galvanizli çöp konteynerini ilçe merkezinde belirli bölgelere yerleştirip, vatandaşların çöplerini konteynerler dışına bırakmamaları için gerekli uyarılarda bulunduklarını bildirdi.
     İdris Ögel, Fatih Sultan Mehmet ve Karşıyaka mahallelerine 20 bin metrekare parke yol ile birlikte ilçe merkezindeki bazı bölgelere 500 metre kanalizasyon şebekesi döşemesi yapıldığını, Divanlı Mahallesine 48 bin lira harcanarak yaptırdıkları 100 tonluk su deposunun şebekeye bağlantısının yapıldığını anlattı.
     Ögel, ''197 bin 600 lira harcamak suretiyle, Mareşal Fevzi Çakmak ve Fatih mahallelerinden geçen kanalda ıslah çalışması ile birlikte kanal üzerine köprü yaptırdık'' dedi.
     Belediye Başkanı Ögel, ilçenin sürekli gelişip, nüfusunun arttığının da altını çizerek, ''İlçemiz imar planı alanı 80 hektar genişletilerek 528 hektara çıkartıldı. Mücavir alanlarımız genişledikçe hizmet alanımız da büyüyor. Biz bundan şikayetçi değiliz, ilçemizin yaşanabilir bir yer olabilmesi için elimizden gelen hizmeti vermeye çalışıyoruz'' diye konuştu.
Editör: TE Bilişim