Yerköy Halk Aşıkları Derneği tarafından geçtiğimiz günlerde organize edilen arabaşı programına katılan Yerköy Özel İdare Müdürü Veysel Koçak, yöreye özgü bir yemek olan arabaşının nasıl yutulacağını bilmeyenlere anlattı.
    Yerköy Halk Aşıkları Derneği tarafından, Toprak Mahsuller Ofisi Yerköy Şubesi yemek hanesinde gerekçelen arabaşı programına Yozgatlı Şairler, Aşıklar, Ozanlar ve Yerköy İlçe parti başkanları ve birçok sivil toplum kuruluşları katıldı.
    Gerçekleşen programda misafir olarak katılan Yerköy İlçe Jandarma komutanlığında görevli Piyade Uzman Çavuş Erkan Aydın'da bizzat programda yer aldı.
    Yerköy Halk Aşıkları Dernek Başkanı Kadir Öğren tarafından arabaşı hamuru ve çorbası konuklara ikram edildi.
    İc Anadolu Bölgesine özgü bir yemek olana arabaşı yemeğinin nasıl yenildiğini bilmeyen Uzman Çavuş Erkan Aydın'a İlçe Özel İdare Müdürü Veysel Koçak tarif ederken gazetemiz sayfa editörü Ferhat Kayhan'ın objektiflerine takıldı.
    Koçak tarafından arabaşının nasıl yenildiğini öğrenen Aydın, İc Anadolu Bölgesine özgü bir yemeği olan arabaşı yemeğini afiyetle yedi.

Editör: TE Bilişim