Yozgat’ın tek bayan kaymakamı Çandır Kaymakamı Seda Başoğlu, köylerdeki yatırımları yerinde inceleyerek, eksikleri tespit ediyor. Beraberinde İlçe Özel İdare Müdürü Ahmet Arslan ve İl Genel Meclis Üyeleri Mustafa Duran ve Ahmet Başkal ile birlikte 2015 yılında köylerde planlanan yatırımları yerinde görmek amacıyla köyleri ziyaretlerinde bulunan Başoğlu, burada köylüler de sohbet etti. 
Köy muhtarlarından da ayrıca yatırımlarla ilgili bilgi alan Kaymakam Başoğlu, devam eden ve programa alınan yatırımları detaylı olarak inceledi.
Başoğlu, yaptığı açıklamada köylerde yoğun bir çalışma programının uygulandığını belirterek, yatırımlar hakkında şu bilgileri verdi: 
“Şuanda Gülpınar, Kozan, İğdeli, Büyükkışla köylerinde içme suyu bakım onarım, ayrıca İğdeli ve Kozan Köylerinde köy konağı bakım onarımı, kilit parke yapımı, sulama kanalı bakım onarımı yapılmaktadır. Bu yatırımların toplam maliyeti 89 bin 860 TL’dir. 
Bunun yanı sıra ilgili bakanlık tarafından ödeneği sağlanan 50 bin lira bedelli ilçe merkezi köprü genişletilmesi ve merkezden köylere bağlanan grup yolları çalışması ile Gülpınar Köyü’ne 12 bin 500 Tl bedelli halı saha çalışmaları planlandı. Özel İdare kayakları ile İğdeli Köyü’ne 49 bin 922 TL bedelli 1. kat asfalt programı başlamıştır” diye konuştu. 

Editör: TE Bilişim