Makamında Dereçepni Köyü Muhtarı Ahmet Alparslan ve Poyrazlı Köyü Muhtarı Nihat Oktay'ı kabul eden Kaymakam Açık, köylerin sorun ve sıkıntılarını dinledi, yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aldı.
“Köy muhtarlarıyla daha yakın çalışmak için bizler elimizden gelen çabayı gösteriyoruz” diyen Kaymakam Açık, çünkü muhtarlarımız bizim köylerimizdeki gözümüz, kulağımızdır dedi.
Köylerde yapılacak çalışmalar ile ilgili görüş alış verişinde bulunarak, bu konularda oluşturulacak çözümler hususunda görüş alış verişinde bulunulduğunu ifade eden Kaymakam Açık, köylerimizin öncelikli sorunlarının çözümü için çalıştıklarını ve yapılan çalışmalar ile köyde yaşayan halkımızın yaşam kalitesinin daha da arttırılmasının planlandığını vurguladı.
Kaymakam Açık, fırsat buldukça köy ziyaretleri gerçekleştirip, eksiklikleri yerinde görmek ve sorunları bizzat dinlemeyi önemli gördüklerini belirterek, böylece sorunların çözümü konusunda bu tür ziyaretlerin verimli olduğunu söyledi.
İlçeye bağlı köylerde yaşayan vatandaşların temel ihtiyaçlarından sayılan içme suyu ve yol standartlarının iyileştirilmesi yönünde geçtiğimiz yıllarda önemli çalışmalar yapıldığını hatırlatan Kaymakam Açık, hizmetlerin devam edeceğini de kaydetti.

Editör: TE Bilişim