Türkiye’nin en büyük İstikbal Mobilya mağazasının Yozgat kurucuları Ali ve Mustafa Kolatar, ikinci İstikbal Mobilya Mağazasını Sorgun İlçesi’nde 14 Şubat Cumartesi günü saat 13.30’da düzenlenecek törenle açacak.
 
Son verilere göre her yıl Yozgat’tan yaklaşık 11 bin kişinin göçmesi beraberinde ekonomik kayıplara da neden olurken, Kolatar kardeşlerin Sorgun’daki yeni yatırımı göçü tersine çevirecek istihdam kaynaklı önemli yatırımlardan bir tanesi olacak. 
İnsan göçü ile birlikte ekonomik göçün, yatırım göçünün yaşandığı Yozgat’ta, ilçe yatırımı ile gündeme gelen Ali ve Mustafa Kolatar, İstikbal Mobilya markası ile Sorgun’da hizmet verecek ‘Kolatar Mobilya’ açılış törenine tüm Yozgatlıları ve Sorgun halkını davet etti. 
İlçede sektöre önemli bir ivme kazandıracak yatırımın bölgenin en önemli mobilya mağazalarından bir tanesi olacağını kaydeden Kolatar kardeşler, fiziki yapısı ve ürün kalitesi ile Yozgatlı’nın her zaman tercihi olan İstikbal Mobilya’yı Sorgunlulara sunmanın haklı gururunu yaşadıklarını sözlerine ekledi. 

Editör: TE Bilişim