Yerköy 100. Yıl Mahalle Muhtarı Ömer Ersoy yaptığı açıklamada; “Yerköy Belediye Başkanı Mehmet Ağaoğlu ve Sürmeligaz Yozgat İşletme Müdürü İhsan Salman mahallemizde problemli olan doğalgaz hattı ile ilgili bizlere büyük destek vererek 100 Yıl Mahallemizde 65 hanenin daha doğalgaza kavuşmasını sağladık” dedi.

Ersoy, mahalle sakinlerinin her şeyin en iyisine layık olduğunu belirterek; “100. Yıl mahallesi hizmetlerin en iyilerine layıktır. Bu yüzden biz mahallemizin nelere ihtiyacı olduğunu biliyor ve bu çizgide çalışmalarımızı aralıksız olarak sürdürüyoruz. Şu an çalışmaların başladığı doğalgaz hattı biraz zaman alan bir hattı ve sağolsunlar Yerköy Belediye Başkanı Mehmet Ağaoğlu ve Sürmeligaz Yozgat İşletme Müdürü İhsan Salman’ın desteği ile çalışmalar hızla başlamış bulunmaktadır” diye konuştu.

Yerköy 100. Yıl Mahalle Muhtarı Ömer Ersoy, Doğalgazın nimetlerinden vatandaşlarımızın son raddesine kadar faydalanması bizim için önemli bir konudur. En kısa zamanda doğalgazı tüm mahallemizde kullanılır hale getirmeye çalışıyoruz” ifadelerine yer verdi.

Editör: TE Bilişim