Yozgat İl Milli Eğitim Müdürü Sabahattin Gamsız başkanlığında bir heyet Çekerek ilçesindeki eğitim kurumlarını ziyaret edip, sorunlarını yerinde belirledi.
     Yozgat İl Milli Eğitim Müdürü Sabahattin Gamsız'ın Çekerek ziyaretinde İl Milli Eğitim Şube Müdürleri Hacı Ömer Kartal ve Işık Gün'de yer aldı. Gamsız ve beraberindekiler, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünü ziyaret ettikten sonra İlçe Milli Eğitim Müdürü Bedrettin Bozkurt, Şube Müdürleri Zeki Akkan ve Zeki Bölükbaşı ile birlikte Özükavak, Kalederesi, Koyunculu, Karahacılı, Bayındırhüyük, Kuzgun, Kuruçay Kayalar, Kamile Akbay, Atatürk, YİBO Şehit Sadık Nazlı ve Beyyurdu İlköğretim Okullarında bir dizi incelemelerde bulundu.
     İl Milli Eğitim Müdürü Sebahattin Gamsız, ilçe ziyaretlerine devam ettiklerini, eğitim kurumlarını gezip, eksikliklerini yerinde gördükleri gibi, okul idarecileri, öğretmen, öğrenci, veli ve ilçe yöneticileriyle de görüşmeler yaparak sorunları saptamaya çalıştıklarını bildirdi. Gamsız, ''Bu ziyaretlerimizde belirlediğimiz eksikliklerin giderilmesi noktasında aciliyet durumuna göre hemen çalışma başlatıyoruz. Okullarımızda, eğitim kurumlarımızda iyileştirmeler yapıyoruz'' dedi.
     Yozgat İl Milli Eğitim Müdürü Sebahattin Gamsız'ın ilçeye bağlı Bayındırhüyük Beldesine yaptığı ziyarete İl Genel Meclis Üyeleri Osman Başkan, Ahmet Ünsal, Dursun Uslu da katıldı. İlköğretim okulundaki ziyarette, Ankara Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Adnan Keskin tarafından gönderilen kışlık kıyafetler ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıtıldı.

Editör: TE Bilişim