Boğazlıyan Belediye Başkanı Hamdi Erdal, ilçenin vitrinine renk katacak kentsel dönüşüm projesi çerçevesinde Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan'ın Eski Sanayi Sitesi Kentsel Dönüşüm Projesi’nde incelemelerde bulunduğunu söyledi. 
Erdal, TOKİ'nin modern bir şehir dinamiğinin oluşumunda büyük katkılar sağladığını belirtti
Bu kapsamda Boğazlıyan eski sanayi sitesi kentsel dönüşüm projesi ihalesinin 22 Haziran tarihinde yapılacağını hatırlatan Erdal, “TOKİ başkanımız ile birlikte kentsel dönüşüm alanında incelemelerde bulunduk. TOKİ Başkanımız yoğun programları arasında Samsun'a giderken Boğazlıyan'a uğradı. Başkanımız burada güzel bir eserin ortaya çıkacağını ifade edip, Boğazlıyan ilçemize hayırlı ve uğurlu olmasını temenni etti” diye konuştu. 
Erdal, kentsel dönüşüm projelerinin yerleşim yerlerinin modern şehir statüsüne kavuşması açısından önemine işaret ederek şunları söyledi: 
“Eski sanayi sitesinin yıkılması ile birlikte artık eski izler yok oldu. Burada modern konut ve işyerlerinin çalışmalarına başlanılacak. Boğazlıyan'ın şehir vitrini konumunda olacak kentsel dönüşüm alanında modern konutların yükseldiğini görmek, ilçemiz için önemli bir avantaj. Kentsel dönüşümle birlikte hem görsel kirliliğin önüne geçilecek hem de değer kazanacak.”

Editör: TE Bilişim