Aydıncık 75.Yıl Öğretmenevi Şehit Mustafa Üngör toplantı salonunda düzenlenen yarışmaya, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Muhammed Mahmut Ertan, İlçe Özel İdare Müdürü Turgay Atmaca,  okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.
Çekişmeli geçen yarışma sonunda Kazankaya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 150 puanla birinci olurken, Aydıncık Çok Programlı Lisesi 140 puanla ikinci oldu. 
Şiir yarışmasında Kazankaya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi 460 puanla Sevilay Tomruk, ‘Güneş Gibi Doğ Yeniden’ şiiri ile birinci olurken, Aydıncık Çok Programlı Lisesi öğrencisi 440 puanla Leyla Şahin ‘ Ben Böyle Olmamalıyım’ adlı şiiri ile ikinci oldu. Öğrencilerin okuduğu şiirler salondaki davetlileri duygulandırdı. Yarışmada dereceye giren öğrencilere hediyelerini İlçe Özel İdare Müdürü Turgay Atmaca, Şube Müdürü Muhammed Mahmut Ertan tarafından verildi.  
İlçe Milli Eğitim şube Müdürü Muhammed Mahmut Ertan, Öğrencilerin okuduğu şiirleri çok beğendiklerini söyledi. 
Yarışmaya katılan tüm öğrencilerimizi, kutluyor ve tebrik ediyorum. Öğrencilerimizin hepsi şiirlerini birbirinden güzel ve başarılı bir şekilde okudu. 

Editör: TE Bilişim