Kent Meydanı ve Kapalı Otopark projesi’nin devamı niteliğinde olan projeye bir yenisi daha eklendi. Çok amaçlı konferans salonu yanında bulunan 556 metre kare alandaki arsa ve üzerinde bulunan 3 katlı binanın  istimlak edilmesiyle birlikte yeni hizmet alanları oluşturulacak. 
Belediye Başkanı Suphi Daştan, Kent Meydanında kısa zaman içerisinde köklü değişikliklere imza attıklarını hatırlatarak; 
“Son olarak yapımı devam eden çok amaçlı konferans salonu yanında bulunan 556 metre karelik arsa ve üzerinde bulunan 3 katlı   binayı ilçeye yakışan yatırımları gerçekleştirebilmek için mahkemenin verdiği kararla belediyemizin öz kaynaklarından 600 Bin lira ödenerek kamulaştırıldığını belirtti. 
İstimlaklarla birlikte Akdağmadeni halkına en iyisini sunabilmenin azim ve heyecanıyla yürütülen projlere kapsamında kent meydanının bugün ki modern ve kullanışlı görünüme kavuştuğunu kaydeden Daştan, şunları söyledi: 
“Yapılan bu istimlakla beraber  kent meydanı ve merkez Haseki Cami’nin görüntü ve ahengini bozan 3 katlı bina yıkılarak hem kent meydanımızın düzeni hem de asıl amaçlarımızdan biri olan merkez haseki caminin yapısal  güzelliğini ön plana çıkaracak çevre düzenlemeleri yapılacaktır. 28 dönümlük bir alana yapılacak olan atık su arıtma tesisi ,  mezbahane ve hayvan pazarı’nın yapılacağı bölgenin  istimlak edilmesinden sonra 2015  yılı  içerisinde belediyemiz öz kaynaklarıyla yapılan ikinci istimlak çalışmasıdır. Yeni hizmet alanları oluşturmaya devam  ediyoruz. Biliyoruz ki en iyi hizmet çok çalışarak vatandaşımızın refahını, huzurunu, mutluluğunu ve geleceğini düşünerek yapılabilir. Biz vatandaşlarımızın birlikteliği ile geleceğe güzel bir ilçe taşımak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz.”

Editör: TE Bilişim