Sorgun İlçesi Belencumafakılı Beldesinde yaşayan 42 yaşındaki Emine Yüksel, 42 yıl sonra bir kız kardeşinin olduğunu öğrendi.
     Yüksel, yaptığı açıklamada, 1 yaşında annesini kaybettiğini, annesinin ölümünden sonra babasının yeniden evlendiğini ve üvey annelerinin kendilerini istememesi nedeniyle babası tarafından teyzesine evlatlık olarak verildiğini belirtti. Emine Yüksel, 20 yaşına geldiğinde köyde inşaat işçisi olarak çalışan Elvan Yüksel ile evlendiğini ve 2'si kız 5 çocuk dünyaya getirdiğini, geçtiğimiz Kurban Bayramında Sorgun'da ikamet eden amcasını ziyarete gittiğini ve ziyareti sırasında amcasından 42 yıl sonra bir kız kardeşi olduğunu öğrendiğini dile getirdi.
     Emine Yüksel, ''Bu olayı duyunca şok oldum. Bunun üzerine Mahallemizin birinci azası Osman Erol'dan yardım istedim. Oda yaptığı araştırmalar sonucunda kardeşimin Muğla'nın Bodrum ilçesinde yaşadığını öğrenmiş. O gün bu gündür gözlerime uyku girmez oldu. Artık biran önce kardeşimi görmek ve onu tanımak istiyorum'' diye konuştu.

Editör: TE Bilişim