Spor Toto Üçüncü Ligi Üçüncü Grup’taki temsilcimiz Yimpaş Yozgatspor’da teknik direktör Şenol Kaba’nın istifa ederek gitmesi halinde takım bundan daha kötü bir duruma düşer. Şenol Kaba’nın yerine gelecek olan yeni bir teknik adamın elinde sihirli değneği olmadığı sürece takımı bundan daha iyi bir noktaya getiremez. Teknik direktör Şenol Kaba’nın gidişi hem takıma maddi yönden zarar verir hem de takım içerisinde huzursuzluğa neden olabilir.
Bu takımı teknik direktör Şenol Kaba’nın sezon başında kurduğu doğrudur ancak onunda hiç beklemediği ve istemediği şansızlıklar peş peşe geldi. Sezon öncesinde en çok güvendiği oyuncuların sakatlanması, peşinden kendisini kanıtlamış ikinci ve üçüncü ligin en iyi oyuncuları arasında gösterilen futbolcuların beklenilen performansı vermemeleri ve ferdi hatalar yapmaları bu takımı bu noktaya gelmesindeki en büyük etkendir. Her futbolcu dönem dönem form düşüklüğü yaşar, tıpkı Süper Lig’de son iki sezonun gol kralı Burak Yılmaz’ın bu sene vasatın altında bir oyun sergileyip gol atamaması gibi. Ancak Yimpaş Yozgatspor’daki handikap dönem dönem form düşüklüğü yaşayabilecek olan oyuncuların hepsinin form düşüklüğünün aynı döneme denk gelmesi.
Yimpaş Yozgatspor yönetim kurulu hafta içerisinde yaptığı toplantı ile teknik direktör Şenol Kaba’nın sonuna kadar arkasında olduklarını deklare ettiler. Yönetim teknik ekibine sahip çıkıyor ise kırmızı siyahlı reklere gönül veren taraftarlarımız da teknik ekip ve oyuncularına sahip çıkmaları gerekmektedir. Gün destek olma günüdür, takımımıza ve teknik heyete destek olalım Yimpaş Yozgatspor camiası ve taraftarlar olarak kenetlenip ligin ilk yarısını ilk beş takım ile aramızdaki puan farkını açmadan, hedefimizden kopmadan ilk devreyi hep beraber bitirelim.
Ligin bitimine dört hafta kaldı teknik direktör Şenol Kaba’da, Yimpaş Yozgatspor yönetimi de aynı şeyi söylüyor dört maçta en az 7 puan diye. Takımımız dört maçta yedi puan çıkarabilecek güce sahiptir. Umarım Pazar günü karşılaşacağımız Anadolu Üsküdar müsabakası kırmızı siyahlı ekip için bir çıkış maçı olur ve bu müsabakayı kazanarak hem takım olarak kendileri hem de bizler moral bulur gelecek için umutlanırız.