NE çok kullandık bu kelimeyi değil mi?
Hangi kanalı açsak önlerinde koca koca Prof, Doc, Dr, Milletvekili, Bakan, Gazeteci yazanlar, hep bu cümleyi kullanıyorlar, bizlerde onları dinliyorduk..
Vay be hepside kelli felli...
Hepside okumuş adamlar...(Alidesideronun reklamından)
HİÇBİR ŞEY ESKİSİ OLMAYACAK(!)
Dünyayı saran, ülkemizde de görülen kısa sürede acılar içinde öldüren ve adına KORONA virüsü denilen sari bir hastalık. Kısa sürede alınan kapsamlı ve acil tedbirler ve Rabbimin izni ile daha fazla can almadan virüs kontrol altına alındı, alındı alınmasına da normale dönülmenin ilk günlerinde söyledikleri gibi HİÇBİR ŞEY ESKİSİ OLMAYACAK(!) sözü havada kaldı.
Normale dönmenin ilk haftasında;
-Mesafe kuralına uymayıp piknik alanlarında vur patlasın çal oynasın...
-Asker uğurlamalarında  halay çekmeler...
-Piknik alanlarında mangal keyifleri
-Maske takmadan mahallelerde sokaklarda, şehrin  ana artellerinde fütursuzca gözümüzün içine baka baka giden dallamalarla inanın HİÇBİR ŞEY ESKİSİ OLMAYACAK(!)
Gebze Gaziler Mahallesi 1788 Sokak’ta yaşayan 20 kişi, yaşadıkları rahatsızlıklar sonucu hastaneye başvurdu. Hastanede yapılan incelemeler sonrasında 20 kişinin koronavirüs testleri pozitif çıktı.
Demişler di  ya hani;
HİÇBİR ŞEY ESKİSİ OLMAYACAK(!)
Kim ne derse desin gene herşey eskisi gibi,
AYNI TASSS
AYNI HAMAM OLACAK, OLUYOR!
Ver coşkuyu Adnan abi.
Son bir hatırlatma Prof. Dr. Müftüoğlu'ndan salgın uyarısı: İşler yolunda gitmiyor.
........
Bu son rakamlar biliniz ki benim gibi iflah olmaz bir iyimseri bile korkutuyorsa işler kesinlikle yolunda değil demektir. Lütfen dikkat! Aman dikkat... Allah aşkına dikkat...
İşin ehli söylüyor haaaaa, ben değil.
Selam ve dua ile.