Türkiye 1 Kasımda Pazar günü krıtik bir erken genel seçime gidiyor.”Ülkemiz, ilimiz açısından son derece önemli bir seçim ve kısa bir süre kaldı .Şu an Türkiye genelinde seçim havası yok sessizlik hakim olmuş  durumda.
Buna rağmen AKP, MHP, CHP ve diğer partiler bütün hızıyla çalışıyorlar.Bütün partiler 1 kasım erken genel seçiminde oyumuzu nasıl artırırız telaşında, bu partiler arasına Eski Bakanlardan Akdağlı hemşerimiz Yozgat bağımsız  millet vekili adayı sayın Lütfullah KAYALAR’da ilave etmemiz gerekiyor. 
Bir çok yatırımlara imzasını atmış sevilen bir bakanımızdır. Seçim Yarışına  bir renk kattı iyide çalışıyor. Bunu 1 kasımda göreceğiz.                   
Öncelikle şunu bilmemiz gerekiyor.Herkesin sandık başına giderek oyunu kullanması gerkir.  Oy vermek her şey den önce  vatandaşlık vazifesidir. Oy vermek,milletin kendi kendini yönetmesinin,geleceğini tayin etmesidir.Kullanılan oy Demokrasinin bir koludur. Eleştirme hakkı da  oy kullanan kişilere aittir.Çünkü sandık Demokrasiye giden yolun son noktasıdır.
Hangi partiye oy verirse versin mutlaka oyunu kullanmalı aman boş ver” Bir oy eksik olsa ne olacak?” yada bir oyumla ne olur ki, düşüncelere kapılmamamız gerekir. Oyunu kullanırken  önce düşünerek kullanmalıyız. 
Mesela; ülke 13 yıldır iyi yönetiliyor mu?
Türkiye’ nin geleceği nasıl olmalı?
Çözüm süreci ülkemize fayda sağladı mı ?
Sınır komşularımızla ilişkilerimiz nasıl?
Ekonomimiz iyiye gidiyor mu?
Yozgat yeteri kadar hizmet aldı mı?
Gelecekten Kaygılarımız var mı?
Cocuklarımızın geleceği nasıl olmalı?
Emekliler rahat huzurlumu?
Çiftçilerimiz yeteri kadar destek alıyormu?
Tüm bunları düşünerek  bütün bunlara cevabımız sandıkta olsun !  ülkemizin geleceğinin  aydınlık ve huzurlu olması için bütün vatandaşlarımız OY kullanmalı. HAYDİ HERKES SANDIK BAŞINA. Şimdiden seçim sonuçlarının ülkemize  ve milletimize  Yozgat’ımıza hayırlı olmasını diliyorum. 
Kalın sağlıcakla.