NE kadar absürd bir soru değil mi?
İşi ehil ellere vereceğiiiiiiiiiz!
Kulağımıza...
Ruhumuza...
Ne kadar da hoş geliyordu.
Ehliyet...
Liyakat...
Sadakat...
Öyle değil mi?
Lâkin...
Olmuyor...
Olmuyor be güzelim, olmuyor. Ne yapsalar, ne etseler, ağızları hatta ve hatta başka uzuvları ile kuş yakalasalar gene olmuyor, olmuyor.
Hepsi boş laf....l
Hepsi üfürükten teyyare...
Oysa;
"tabi yaaa olması gereken bu değil miydi?"
"İster A partisi,  ister B partisi kim olursa olsun. İşini iyi mi yapıyor "GÖREV SİZİN BEYEFENDİ" deyip EMANETİ SAHİBİNE VERMEK GEREKİYOR" deyip kenara çekilmek gerekiyor diye düşünüyor idik. Lâkin son atamalar ile sağ tarafımdan "BOŞ HAYALLERİN PEŞİNDE KOŞMA KOÇUM" diyen bir sesle UYANDIM.
Yine...
Yeni...
Yeniden bir haber...
Vakıfbank ve Halkbank'ta olağan genel kurul toplantıları yapıldı. Toplantıda görev dağılımları da belirlenirken bankaların yönetim kurullarında değişiklikler oldu. KAP'a yapılan açıklamada Vakıfbank Yönetim Kurulu'na atananlar arasında Gençlik ve Spor Bakan Yardımcılığı görevini de yürüten eski milli güreşçi Hamza Yerlikaya da yer aldı. (13.06.2020)
Bu ne şimdi?
Allah aşkına sayın Yerlikaya'dan başka atanacak (banka, bankacılık ile alâkalı) uzman bir adam mı kalmadı da Hamza YERLİKAYA atandı.
Ne oluyor...
Neler oluyor...
Ne yapmaya çalışıyorsunuz?
Hamza YERLİKAYA dünyanın bildiği bir milli güreşçi, bir sporcumuz. Başarıları...
Aldığı madalyalar ile yüreğimize su serpen, göğsümüzü kabartan bir sporcu. Böyle dolu dolu olan bir sporcuyu BANKAYA YÖNETİM KURULUNA ATAMAK MI doğru?
Yoksa, 81 vilayetin, ilçeleri, köyleri, mezralarında kadar gidecek buradaki güreş sporuna kabiliyetli genç evlatlarımızı; hem topluma, hem vatana, hemde spora kazandırmak için kurulacak olan bir organizasyonun kuruculuğunu yapsa veya kurulmuş olanın başına getirilip yeni, yine, yeniden GÜREŞ SPORUNUN kalkınmasına ve dünyada sesimizin tekrar duyulmasına vesile olsa mı daha iyi idi?
Keşke eskiden olduğu gibi TÜRKLER GELİYOR!!! sözünün inkişafına vesile olsa idi.
İnşaallah,Tarım Kredi Kooperatifleri Kantinlerindeki yapılan hatadan dönüldüğü gibi İŞİ EHİL ELLERE EMANET ederler. Sayın Hamza YERLİKAYA hocamızda ASLİ OLAN İŞİ ile bu vatana, millete katkıları olur.
Son bir dua ile makalemizi bitirelim mi?
Hadi buyrun öyle ise.
ALLAH'IM
Hakkı hak bilip Hakka ittiba etmeyi, batılı da batıl bilip, batıldan içtinab etmeyi;
Hakkı her şeyin üstünde tutmayı;
Her işimizde Hak ve Hakikate istinad etmeyi;
Hak ve Hakikat karşısında teslim olmayı;
Her daim Haktan ve haklıdan yana olmayı;
Hak ve hakikat uğruna mücadele edebilmeyi…
Cümlemize nasip ve müyesser eyle. (Amin)
Selam ve dua ile.