Niğde'de 15 Haziran'dan itibaren 200 gram ekmek 4,5 lira’ya satılacak.
Almanya Yozgatlılar Federasyonundan tırlar dolusu su, ekmek ve gıda ürünleri gönderildi.
Yozgat’ta kış aylarında en çok tüketilen ve 1 yıl boyunca bayatlamadan muhafaza edilebilen yufka ekmek yapımına başlanıldı.
Çekerek ilçesine bağlı Özükavak Beldesinde, belediyeye ait fırında günlük 3 bin ekmek üretiliyor. Belde ve çevre köylerdeki halkın ekmek ihtiyacının...
Yozgat'ın ekşi maya ile hazırlanan tescilli lezzeti parmak çörek, sofraların vazgeçilmezleri arasında yer alıyor.
Yozgat'ın Çekerek İlçesine bağlı Özükavak Beldesinde, Belediyeye ait fırında vatandaşlar için günlük sıcak ekmek çıkıyor.
Yozgat'ta 2 liradan satılan 200 gram ekmeğin fiyatı 2,5 liraya yükseldi.
Yozgat’ın Sorgun ilçesinde 30 yıldır fırıncılık yapan Elavan Kılıç, kardan taş fırın ekmeği yaptı.
Yozgatlı iş insanı Hanifi Kızıltaş, Yozgat Belediyesi aracılığı ile ihtiyaç sahibi ailelere dağıtılmak üzere 40 bin ekmek aldı.
Yozgat’ın Sorgun İlçesinde, Zabıta ekipleri doğadaki hayvanları unutmayarak, doğaya yem bıraktı.
Yozgat'ta İl Jandarma Komutanlığı Hayvan Durumu İzleme (HAYDİ) ekiplerince, kışın yiyecek bulmakta güçlük çeken yaban hayvanları için doğaya yem bırakıldı.
Yozgat'ta bedensel engelli 56 yaşındaki Mehmet Taşçı ‘askıda ekmek’ uygulamasına katkı sunan hayırseverler ve bazı fırıncıların desteğiyle topladığı ekmekleri ihtiyaç...