Belediye Başkanı Yusuf Başer, Hakim ve Savcılar Yüksek Kurulunun 2011 yılı yaz kararnamesi ile Yozgat Cumhuriyet Başsavcısılığına atanan Metin Durgun'u ve Ağır Ceza Hakimi Yıldırım Şafak'ı ziyaret etti. Başsavcı Durgun, Yozgat’ta görev yapıyor olmaktan mutluluk duyduğunu söyledi.
    Durgun'u ve Safak'ı Yozgat Adliyesindeki makamlarında ziyaret Başer, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, Yozgat'ın Türkiye'nin en güvenli illerinden birisi olduğunu söyledi.
    Başsavcı Durgun'a ve Ağır Ceza Hakimi Şafak'a ''hayırlı olsun'' ziyaretinde bulunarak, başarı dileklerini iletmek istediklerini ifade eden Başer ''Başer, ''Yarı açık cezaevinin yapımı ile ilgili çalışmalar var. Cezaevinin yapılması için belediye olarak tahsis ettiğimiz yerlerle ilgili çalışmaları değerlendirmek ve ilimizde göreve başlayan başsavcı ve ağır ceza hakimimize hoş geldin demek için buradayız'' dedi.
     Cumhuriyet Başsavcısı Metin Durgun ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ''Daha önce Yozgat'ın Kadışehri ilçesinde görev yaptım. O nedenle Yozgat halkını yakından tanıyorum. Ayrıca Sivaslı olmam nedeniyle aynı coğrafyanın insanlarıyız. Kültür ve geleneklerimiz, örf ve adetlerimiz aynı. Yozgat halkımıza daha iyi bir adalet hizmeti sunmak için buradayız.
    Biz devletin diğer birimleri ile birlikte çalışmaktan her zaman memnuniyet duyduk. Sayın Başkanımızla birlikte çok iyi çalışacağımıza inanıyoruz'' şeklinde konuştu.
Editör: TE Bilişim