Ak Parti Ankara Milletvekili, hemşerimiz Cemil Çiçek’in TBMM Başkanı seçilmesinin ardından Yozgat Milletvekili Bekir Bozdağ’ın Başbakan Yardımcısı olmasını bir Yozgatlı olarak büyük bir gurur ve coşkuyla karşıladığını belirten İl Genel Meclisi Başkanı Ayhan Can, Yozgatlı’nın verdiği desteğin karşılığını 61’inci hükümette de almaya başladığını söyledi.

Yozgat’ın her zaman hizmetin, demokrasinin, Ak Parti’nin yanında ve destekçisi olduğunu belirten İl Genel Meclisi Başkanı Ayhan Can, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Yozgatlı’nın bu desteğini karşılıksız bırakmadığını söyledi.

            Çiçek’in TBMM Başkanı olmasının ardından Yozgat’a hizmet noktasında büyük emekleri bulunan Bekir Bozdağ’ın Başbakan Yardımcısı olmasının Yozgatlı’nın Ankara’daki varlığını güçlendirdiğini ifade eden Can;

            “Sayın Bozdağ Yozgat’a hizmet noktasında her zaman daha iyisini yapmanın gayretinde oldu. Bu güne kadar yürüttüğü başarılı hizmetlerin ve Yozgatlı’nın verdiği desteğin karşılığında yeni kabinede Bekir Bozdağ’ı Başbakan Yardımcısı olmak Yozgatlılar adına gurur vesilesi.

            İnşallah yeni hükümet Türkiye’ye ve Yozgat’a hizmet noktasında hizmet kervanına devam edecektir” dedi.

            Can, Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ’a yeni görevinden dolayı başarılar diledi.

Editör: TE Bilişim