Karayollarının değişik kesimlerinde sürdürülen yol yapım, bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü sağlanıyor. Ulaşımın kontrollü sağlandığı yerlerden bir tanesi Yozgat-Sorgun-Saraykent güzergahı.

            Karayolları Genel Müdürlüğünün günlük yol durum raporuna göre, Anadolu Otoyolunun Çamlıdere Kavşağı ile Kızılcahamam Kavşağı arasındaki Buğralar Köprüsü'nün bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle 15 Temmuz'a kadar İstanbul-Ankara istikametinde iki şerit trafiğe kapatılarak ulaşım, tek şeritten ve kontrollü olarak sağlanacak.

            Gümüşova-Gerede Otoyolunun Düzce kavşağı-Gerede kavşakları arasında bağlantı yolları ve kavşak kollarında muhtelif kesimlerde termoplastik çizgi çalışmaları nedeniyle 30 Haziran'a kadar işin durumuna göre her iki yönde sağ ve sol şeritler trafiğe kapatılarak ulaşım, diğer şeritlerden kontrollü olarak sağlanacak.

            Yozgat-Sorgun-Saraykent yolunun 28-37. kilometreleri arasında yol üstyapı çalışmaları nedeniyle ulaşım, tek şeritten sağlanmakta. Gazipaşa-Anamur yolunun 29-31. kilometreleri arasındaki (Çamlıpınaralanı mevkisi) patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle bugün, 15.00-16.00 saatleri arasında yol ulaşıma kapatılacak.

Editör: TE Bilişim