İç ve dış dekorasyonda Ankara’da bir marka haline gelen ‘Emin Söve’ dekorasyon, Türkiye Başkentindeki evlere uyguladıkları Avrupai dekorasyon sistemlerini Yozgat’a taşıdılar.

         Kartonpiyer, stropiyer, poliüretan, asma tavan çeşitleri, bölme duvar, kemer gibi evlerin iç ve dış dekorasyon düzenlemesini yapan, Akif Ağcınlıoğlu’nun sahipliğini yaptığı Emin Söve Dekorasyon Yozgat’ta da hizmet vermeye başladı.

         Ağcınlıoğlu, spot, gizli ışık, her türlü plastik, saten boya ve alçı işleri, vitray, korkuluk, fayans ve kalebodur, laminant parke gibi iç dekorasyon ve dış cephe alanında söve, yalı baskı ve ısı yalıtım izolasyonu işlerinde 18 yıldır güvenle hizmet sunduklarını söyledi.

         Vizyonu geniş ve eğitimli çalışanlarımız ile her türlü talebi hiçbir değişiklik ve eksik olmadan yerine getiren bir firma olarak Ankara’daki başarılı çalışmaları Yozgat’ta evlere uygulamakta kararlı olduklarını ifade eden Ağcınlıoğlu, yıllardır müşterilerin güvenini kazanarak sektörde marka haline geldiklerini belirterek, bu kaliteyi Yozgat’a da yansıtmakta kararlı olduklarını ifade etti.

         İç ve dış yalıtımda kendi üretimlerini uyguladıklarını belirten Akif Ağıcınlıoğlu; “Yozgat’ta bir ilki başlatacağız. Isı yalıtımı ve dekoratif cephe de Yozgat’a yakışanı yapacağız” dedi.

Editör: TE Bilişim