Ak Parti Grup Başkanvekili ve Yozgat Milletvekili Bekir Bozdağ, İleri Gazetesi’nin her zaman Yozgat’ın ve Yozgatlı’nın menfaatlerinden yana yayıncılık yaptığını belirterek, 45’inci kuruluş yıl dönümünün hayırlı, uğurlu olması temennisinde bulundu.

            Ak Parti Grup Başkanvekili ve Yozgat Milletvekili Bekir Bozdağ, Ak Parti İl Başkanı Avukat Fahri Açıkgöz, Merkez İlçe Başkanı Mustafa Türkmen ve bir grup parti yöneticisi İleri Gazetesi’ne nezaket ziyaretinde bulundular. Bozdağ, gazetemizin 45’inci yılını bir kez daha tebrik ederek, tarafsızlık ilkesine vurgu yaptı.

            Gazetemiz Yazıişleri Müdürü Seda Erkılıç’ın misafiri olan Bozdağ ve beraberindekiler İleri Gazetesi’nin Yozgat için önemli bir kazanım olduğundan bahsettiler.

            Bozdağ, İleri Gazetesi’nin Yozgat basınında yıllardır tarafsızlığı ile önemli bir görevi yerine getirdiğini belirterek; “İleri Gazetesi’ne hiçbir zaman kendimi yabancı hissetmedim.

            Özellikle siyasete başladıktan sonra İleri Gazetesi’nin tarafsızlığından güç buldum. Yozgat’ın ve Yozgatlı’nın menfaatine yayınlar yapan İleri Gazetesi, her zaman basın camiasının vazgeçilmezi oldu” dedi.

4-0 İDDİA DEĞİL HAKİKAT

            Yoğun bir seçim süreci geçirdiğine de değinen Bozdağ, 12 Haziran’a üç kala 4-0 iddiasını bir kez daha yenileyerek; “Bu bir iddia değil, çünkü olacak şey bu. Biz 12 Haziran’dan sonra yolumuza devam edeceğiz” diye konuştu.

 

Editör: TE Bilişim