Hakkari-Çukurca yolu üzerinde intikal halindeki askeri konvoya bölücü terör örgütü tarafından yapılan hain saldırıda şehit olan 8 askerden geriye Facebook sosyal paylaşım sitesinde anılar kaldı. Facebook’ta yayınlanan marşı beğenenler arasında Yozgat’ın şehidi Uzman Çavuş Erhan Ar da var.

            Facebook'ta Uzman Çavuş Davut Demirci'nin sayfasında yer alan 'Komando Marşı'nı beğenlerden arasında Hakkari-Çukurca yolu üzerinde intikal halindeki askeri konvoya bölücü terör örgütü tarafından yapılan hain saldırıda şehit olan 8 askerden Uzman Çavuş Nazır Elitok (Kırıkkale), Uzman Çavuş Samet Kılıç (Ordu), Uzman Çavuş Erhan Ar (Yozgat) da bulunuyor.

            Komandoların sağ ellerini kalplerinin üzerine koyarak söyledikleri marşta, "Kahramanlık ne yalnız bir yükseliştir, ne de yıldızlar gibi parlayıp sönmektir. Kahramanlık savaşıp bir daha geri dönmemektir" sözleri dikkat çekiyor.

            Şehit Uzman Çavuş Nazır Elitok (Kırıkkale), Uzman Çavuş Samet Kılıç (Ordu), Uzman Çavuş Erhan Ar'ın (Yozgat) da beğenenler arasında yer aldığı marşta, "Her Türk asker doğar. Binlerce cana kıyıldı acısı yüreğimizde dinmez. Komando hesabı sorulmazsa gülemez. Bu acımızı siz duyun ey düşmanlar. Şehitler ölmez vatan bölünmez. Tek tek sorulacak bu hesaplar aziz şehitlerimiz için" sözleri dikkat çekerken, komandolar hep bir ağızdan, "Ürkekliğe yer yok. Ülkeye canım feda, bin canım olsa, bin kez canım feda ona.

            Vatan sana canım feda. Benim dudaklarım çatlamış, benim ellerim nasırlı, benim yastığım taş, mekanım dağlarBen anaların gözyaşı, ben gariplerin yoldaşı ve ben şehitlerin mezar taşı, yıkılan yuvaların ahı, mazlumların öfkesi. Ben kahraman Türk askeri, cesur yürekli komandoyum. Yaşasın Türk komandosu,yaşasın Türk askeri" cümleleri bulunuyor.

'YOLUM SENİNLE'

            Paylaşım sitesindeki bir başka videoda ise Moğollar Grubu'nun 'Yolum Seninle' şarkısı eşliğinde hazırlanan görüntülerde ise Kandil'deki operasyonlar sırasında komandolar yer alıyor.

            Şehit Uzman Çavuş Nazır Elitok, Uzman Çavuş Samet Kılıç, Uzman Çavuş Erhan Ar'ın da 'beğenenler' arasında bulunduğu videoda, Mehmetçiklerin mühimmatlarıyla operasyona çıkmaları, 'BTR' zırhlı araç ile yol almaları, top atışları, telsiz konuşmaları, helikopterden operasyon bölgesine inmeleri, kayalara yazılan 'Terörist nerede Mehmetçik orada' yazıları dikkat çekiyor.

Editör: TE Bilişim