Yozgat Belediyesi Spor Okulu faaliyetlerine başlıyor. Belediye Başkanı Yusuf Başer, gençleri ve çocukları yaz spor okullarına katılmaya davet etti.

     Belediye Başkanı Yusuf Başer düzenlediği basın toplantısında, sağlığın korunması, geliştirilmesi, yeterli ve dengeli beslenmeylee birlikte düzenli fiziksel aktivitenin de çok önemli olduğunu söyledi.

     Bu nedenle sağlıklı beslenme ve hareketli yaşam kapsamında bayanlara yönelik step, aerobik olmak üzere spor etkinlikleri düzenleneceğini ifade eden Başer, bu branşların dışında diğer bayanlara ve gençlere yönelik diğer sportif faaliyetlerinde belediye öncülüğünde yapılacağını, spor okulu faaliyetlerine katılmak isteyenlerin belediye bünyesindeki AK Masaya başvuruda bulunmalarını istedi.

     Başer, talepler doğrultusunda açılacak spor branşlarının artırılabileceğine de dikkati çekerek, çalışmaların Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesindeki antrenörler gözetiminde gerçekleştirileceğini kaydetti.

     Belediyenin öncülüğünde bu yıl ilk kez açılacak olan Spor Okulunda görev yapacak antrenör ve branşları şöyle:

     ''Boks Tülay Aksungur, voleybol Nermin Özkeskin, jimnastik Ayşin Kama, hentbol Enis Atmaca, tenis Ferhat Aktaş, güreş Atilla Kirazlı, atletizm Fahriye Altan, badminton Nazife Geçitli, yüzme Hasan Çalışkan, step, aerobik Gökçe Yeniay.''

Editör: TE Bilişim