Yozgat Belediye Başkanı Yusuf Başer, belediyelerin görevi sadece yol su temizlik işleri değil, sosyal kültürel ve sportif faaliyetlere de katkıda bulunmak olduğunu söyledi.

     Başer, Yozgat Belediyesi ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından açılan yaz spor okulu açılışında, çocukların çok yoğun geçen bir eğitim döneminin ardından güzel bir tesiste bir yılın yorgunluğunu atacağını söyledi.

            Belediye olarak sporu ve sporcuları desteklediklerini dile getiren Başer, ''Belediyelerin görevi sadece yol su temizlik işleri değil, sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlere de katkıda bulunmaktır. Bu vesileyle Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüz ile Yozgat Belediyesinin organize ettiği yaz spor okullarının startını veriyoruz. Ben çocuklarımıza hayırlı uğurlu olsun diyorum'' dedi. Yaz spor okulunda yaklaşık 10 kategoride 500 öğrencinin istifade edeceğini bildiren Başer, ''Belediye ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak inşallah bu sayıyı artırarak devam ettireceğiz. Yavrularımız geleceğimizin teminatıdır. Ben spor yapan çocuklarımızın bedenen ve ruhen olduğu gibi eğitimde de başarılı olacaklarına inanıyorum'' şeklinde konuştu. Başkan Yusuf Başer spor okuluna gelen çocuklara 6 Temmuzda belediyenin spor kıyafetlerinin dağıtacaklarını sözlerine ekledi.

     Gençlik ve Spor İl Müdürü Ferhat Erdem ise çocukların sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif yönlerden ilgi, beceri ve eğilimlerine göre çok yönlü yetişmelerinin sağlanması gerektiğini söyledi.

Editör: TE Bilişim