Yozgat Milletvekilleri Yusuf Başer ve Ertuğrul Soysal, AK Parti Yozgat Teşkilatı ile kahvaltıda bir araya geldiler.

     Çapanoğlu Kentpark tesislerin verilen kahvaltıya, Belediye Başkanı Yusuf Başer, AK Parti Yozgat İl Başkanı Fahri Açıkgöz ve partiler katıldı.

     AK Parti Yozgat Milletvekilleri Yusuf Başer, burada yaptığı açıklamada, sivil toplum örgütlerinin ve basın kuruluşları ve temsilcilerinin görüş ve önerilerini önemsediklerini vurgulayarak, Yozgat adına bir şeyler yapabilmek için herkesin yapıcı manada uyarı ve tahkiklerine ihtiyaçları olduğunu söyledi. nDevamı 10’da

            AK Parti milletvekillerinin bundan sonra hizmet konusunda görevlerini en iyi şekilde yapacaklarına inandığını ifade eden Başer, ''Bizler, inşallah Yozgat'ta daha güzel işleri beraber yapmayı hedefliyoruz. Sizlerin destek bekleyeceğiniz her konuda yanınızda olacağız.

            Ankara nezdinde yapılacak her türlü girişimlerde beraber olacağız. El birliği ile Yozgat'ta birtakım eserler bırakabilirsek ne mutlu bize...

            Bunun çabası ve gayreti içerisinde olacağız'' dedi.

     Ertuğrul Soysal ise Yozgat'ı temsil eden herkesten il adına ne yapılabilir noktasında kafa yormasını isteyerek, Başbakanın 'Yozgat'ı marka şehir yapacağız' sözünü hatırlatarak bu sözün genel bir söz olduğunu ve içini doldurması gerekenlerin yine Yozgatlılar olduğunu kaydetti.

     Yozgat'ın gelişme noktasında birçok ilin gerisinde kaldığını belirten Soysal, ''Umutlanmamıza vesile olan Sayın Bekir Bozdağ, başbakan yardımcısı olması Sayın Cemil Çiçek'in TBMM Başkanı olması ve yine bir Yozgatlı olan Sayın Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız'ın kabinedeki yerini koruması Yozgat'ın makus talihini yenmek bakımından hepimiz için büyük bir fırsat olduğunu ifade etmek isterim'' diye konuştu.

 

Editör: TE Bilişim