Üniversiteli Yozgatlılar Derneği (ÜYODER) 24 Temmuz 2011 tarihinde 3’üncü dönem yönetim kurulunu seçmek üzere genel kurul yapacak.

ÜYODER Başkanı Hacı Ali Yılmaz, üniversiteli gençler tarafından kurulan derneğin ülkenin en demokratik sistemle kurulan derneği olduğunu iddia etti.

            Başkanlık için aday olmayacağı genel kurul sonrasında görevi devralacak yeni yönetime her türlü desteği vereceğini söyleyen Yılmaz;

            “Benim görev almayacağım dernekle ilişkimi keseceğim ya da çalışmayacağım anlamına gelmez sadece sorumluluk açısından görevli olmayacağım. Yozgat’ta bulunan derneğimizin ilk başkanıyım ancak son değilim” dedi.

            ÜYODER olarak tek uğraşlarının dernek ve Yozgat olmadığını, gençliğin geleceği adına da önemli uğraşları ve mücadelelerinin olduğunu söyleyen Yılmaz şunları kaydetti: “Bütün ümidin gençlikte olduğunu unutmayan her türlü gençlik hareketlerini desteklemeliyiz.

            İnanıyorum ki yeni başkanımız derneğimizin çizgisini adı gibi koruyacaktır.  Çünkü bu yaşlarda bu işlerle uğraşmak çok güçtür ve biz bunu başarıyoruz çemberimizi genişleterek büyüyoruz.

            Onun için üniversite okuyan,mezun ya da üniversiteli olmaya aday hemşehrilerimiz davetlidir.” 24 Temmuz günü Gençlik Merkezi’nde saat 13:00’de başlayacak genel kurula herkesin katılabileceğini söyleyen Yılmaz, her Yozgatlı’nın 7 kişilik yönetim kurulu oluşturabileceğini söyledi.
Editör: TE Bilişim