Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı ve Yozgat Milletvekili Sadir Durmaz, her gün bir ilçede iftarını bir ülküdaşının sofrasında açıyor.

            Durmaz, iftarını açtığı ilçede 30 aileye de gıda yardımında bulunuyor.

            Mübarek Ramazan ayı münasebetiyle hemşerileri ile bir arada bulunmaya daha fazla özen gösteren MHP Yozgat Milletvekili Sadir Durmaz, kalan iftarları partililerinin sofralarında açacak. Birlik ve beraberliklerin, yardımlaşmanın ön plana çıktığı Ramazan ayında konuk olduğu hanelerde Durmaz, iftar vesilesi ile ülküdaşlarının sorunlarını dinleyecek.

            Maddi durumu yerinde olmayan ülküdaşlarının sofralarında iftar açma programının ilkini dün Yozgat’ta gerçekleştiren Durmaz’ı karşılarında gören aile mutluluk duyduklarını belirttiler.

            Beraberinde MHP İl Başkanı Ergin Çınarer, Kadın Kolları Başkanı Gülseren Sarıoğlu ve bir grup partili ile misafir olduğu evde iftarını açan Durmaz, MHP’nin büyük bir aileden ibaret olduğunu belirterek, bu ailenin bir bireyinin evinde, hanesinde iftar sofrasında olmanın kıymetli olduğunu söyledi.

            Çınarer, iftar ziyaretlerini sırasıyla Yenifakılı, Yerköy, Şefaatli, Sarıkaya, Boğazlıyan, Saraykent, Aydıncık, Kadışehri, Çayıralan, Çandır ve Çekerek’te gerçekleştireceklerini kaydetti. Birlik ve beraberliklerin, yardımlaşmanın doruğa çıktığı Ramazan ayının manevi hüviyetine katkıda bulunmak, parti içi kaynaşma ortamını sağlamak adına bu yıl başlatılan iftar ziyaretlerinin devam edeceğini belirten Durmaz, Mübarek Ramazan ayının birlik, beraberlik ve hayırlara vesile olması temennisinde bulundu.

Editör: TE Bilişim