Sorgun'da TOKİ  tarafından yaptırılan 480 dairelik evlerden 17 Ağustosta kurası çekilen 2+1 dairelerden kalan 128 adet dairenin ek kayıtları 10 Aralıkta tarihinde sona eriyor.
    Yapımı  hızla tamamlanmakta olan TOKİ konutların tamamının daha önce taliplilerinin kura ile belirlendiğini belirten Belediye Başkanı Ahmet Şimşek ''TOKİ Konutlarının kayıtlarının başladığı günden itibaren vatandaşlarımızdan yoğun bir talep gelmişti.
    480 konutun çok üzerinde talep geldiği için noter huzurunda kura çekmiştik. Ancak bunlardan özellikle 2+1 şeklindeki 352 daireden 127 tanesinin taleplileri evraklarını tamamlayamadılar.
    Dolayısıyla o daireler için yeni bir kayıt süresi verdik, bunlardan bir tanesi de 2+1 daireleri beğenmediğini belirterek vazgeçti. Şimdi bu 128 daire için geçtiğimiz günlerde yeniden kayıt işlemlerine başladık'' dedi.
    Son başvuru tarihinin 10 Aralık olup şu an için başvuruların yoğunluğuna bakarak bu tarihte uzatmaya gidip gitmeyeceklerinin belli olacağını  söyleyen Şimşek, başvuruların çok olması durumunda yine kura çekimine başvuracaklarını da sözlerine ekledi.
Editör: TE Bilişim