Ak Parti İl Başkanı Fahri Açıkgöz, Hakkari’nin Çukurca İlçesi’nde gerçekleşen terör saldırısı ve 11 askerin şehit edilmesi olayının ailelerini olduğu gibi Türk milletinin de yüreğini yaktığını söyledi.

            Açıkgöz açıklamasında 11 askerin şehit ve bir o kadar yaralının olduğu olayın Türk milleti için büyük bir acı olduğunu söyledi.

            Açıkgöz; “Hakkari’nin Çukurca ilçesinde meydana gelen ve bölücü terör örgütü mensupları tararından gerçekleştirilen hain saldırı neticesinde 11 askerimizin şehit olduğu, ve birçok askerimizin de yaralı olduğu haberin acısını millet olarak ta canımızda, yüreğimizde hissetmiş bulunmaktayız. 11 ocağa daha ateş düştüğü haberi tüm milletimiz gibi bizleri de derinden yaralamıştır” dedi.

            “Terör örgütü yandaşları bilsinler ki bu tür hain saldırılar bizleri daha da kenetlemekte ve güçlendirmektedir” diyen Açıkgöz; “Bu tür hain saldırılar hiçbir zaman hedefine ulaşamayacaktır.

            Bu Vatan; bayrağı ile Toprağı İle Milleti ile bölünmez bir bütündür bu bütünlüğü bölmeye yönelik her hareket karşısında büyük Türk Milletini bulacaktır. Bu tür saldırıları yapan terör örgütü mensupları da hak etmiş olduğu cevabı elbette ki en kısa zamanda alacaklarıdır.

            Bu duygularla kimden ve nereden gelirse gelsin terörün her türlüsünü lanetliyor, saldırılarda hayatını kaybeden şehitlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine ve milletimize sabır ve başsağlığı, yaralı askerimize de acil şifalar diliyoruz” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim