Bu vatanın ekmeğini yiyip, suyunu içen, bu vatanın bayrağı altını yaşarken bu vatanın askerine kurşun sıkan terör odaklarına dur demek için Yozgatlı bu gün tek yürek olacak. Şehit Aileleri Derneği’nin düzenlediği bu kutsal yürüyüşe yediden yetmişe tüm Yozgat halkından destek bekleniyor.

Diyarbakır’daki hain terör saldırısında şehit olan 13 askerin ardından ihanet oyunlarını giderek artıran şer güçlerine lanet okumak isteyen binlerce Yozgatlı bu gün ‘Teröre lanet’ mitinginde bir araya gelecek. Teröre dur demek isteyen, ihanet odaklarının karşısına Türk milletinin vakur duruşunu koymak isteyen tüm duyarlı vatandaşlar bu yürüyüşte bir araya gelecek.

Yozgat Şehit Aileleri Derneği Başkanı Zübeyir Altunok, terörün yaktığı canlara dur demek isteyen her Yozgatlı’nın bu kutsal mitinge katılması gerektiğini söyledi.

Saat 13:30’da yürüyüşle başlayacak olan Teröre Lanet mitinginin siyasetin çok ötesinde, milli duygu ve düşünceye sahip, vatanı ve milletini seven, terör illetine dur demek isteyenlerin mitingi olacağının altını çizen Altunok;

“Bu yürüyüşe tüm Yozgatlıların katılması, teröre karşı milletin gösterdiği tepkinin, refleksin, duruşun da simgesi olacak. Bu vatanı sahipsiz sanıp askerlerimize haince kurşun sıkanlara artık dur deme vaktidir. Vatanını, milletini seven, teröre dur demek isteyenleri bu anlamlı mitinge katılmaya destek olmaya davet ediyorum” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim