Yozgat Belediyesi’nin Tarihi Hayri İnal Konağı’nda düzenlediği geleneksel Ramazan eğlenceleri katılımcılara doyumsuz anlar yaşatıyor. Konağın son misafiri ünlü ilahi sanatçısı Mustafa Cayman oldu.

            Belediye tarafından restore edildikten sonra bir kültür varlığı olarak Yozgat’a kazandırılan Tarihi Hayri İnal Konağı doyumsuz Ramazan akşamlarına ev sahipliği yapıyor. Her akşam bir konuşmacı konuğu olan konağın önceki akşamki konuğu ilahi sanatçıları ve semazenler oldu.

            Belediye Başkanı Yusuf Başer, eşi Neriman Başer, Başkan Yardımcısı Tevfik Bozkurt ve çok sayıda vatandaşın katıldığı Ramazan eğlencesi konağın bahçesinde yapıldı.

            Teravih namazı sonrası başlayan programın ilk bölümünde genç ilahi sanatçıları bir birinden güzel ilahileri seslendirdiler.

            Daha sonra ünlü ilahi Sanatçısı Mustafa Cayman ilahiler seslendirdi. Gece yarısına kadar bir birinden doyumsuz ilahiler seslendiren Cayman, Çekerek’te daha önce öğretmenlik yaptığını belirterek Yozgat’ı çok sevdiğini ve her fırsatta gelmek istediğini söyledi.

            CD’lerinden dinleyicilere hediye eden Cayman’ın konserini izleyenler göz yaşlarını tutamadılar.

Editör: TE Bilişim