Hak-İş Konfederasyonu Yozgat İl Başkanı Ferman Zararsız, TBMM Başkanlığına seçilen Cemil Çiçek’i, Başbakan Yardımcısı görevine getirilen Bekir Bozdağ’ı, kabinede Enerji Bakanı olarak yerini koruyan Taner Yıldız ve MHP Genel Başkanlığı görevine getirilen Yozgat Milletvekili Sadir Durmaz’ı tebrik etti.

            Yozgatlı isimlerin Türk siyasetinde önemli yerlerde bulunmasının önemine dikkat çeken Zararsız; “Hak-İş Konfederasyonu ve Hizmet-İş Sendikası olarak,  Yozgat’ın gururu  Sayın Cemil Çiçek’ in TBMM Başkanı olmasını,  61. Hükümette görev alan Sayın Bekir Bozdağ’ın Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı olmasını, kabinede yerini koruyan Kayseri Millet Vekili hemşerimiz Enerji Bakanı Sayın Taner Yıldız’ ı, MHP Yozgat Millet Vekili Sayın Sadi Durmaz’ ın Genel Başkan Yardımcısı olmasın kutluyoruz” dedi.

            Zararsız şunları söyledi: “Türkiye’ye ve Yozgat’ a hayırlara vesile olmasını diliyoruz.  Yozgat’ın kalkınmasında önündeki engellerin kalkmasını, Yozgat’ın kalkınamayacak diye bir sorununun kalmayacağı düşüncesindeyiz. Hak-İş ve Hizmet-İş Sendikası olarak, yönetim kurulumuz adına şükranlarımızı sunuyorum.    Hak-İş Konfederasyonu İl Başkanı ve Hizmet-İş Sendikası Yozgat Şube Başkanı olarak yaptıkları ve yapacakları hizmetler için teşekkür ediyoruz. Allah (c.c) yollarını açık etsin.

Editör: TE Bilişim