Yozgat’ın yetiştirdiği tiyatro ve televizyon sanatçılarından Fatih Doğmuş, son günlerde artan terör olayları ve art arda gelen şehit cenazelerinin ardından milletin refleksini, tepkisini ortaya koyma adına yürüyüş tertip ettiğini duyurdu.

Gazetemizi ziyaret eden Doğmuş, 22 Temmuz Cuma günü Yimpaş AVM önünden Cumhuriyet Meydanı’na kadar devam edecek yürüyüşe tüm Yozgatlıları davet etti.

            Doğmuş açıklamasında şunları söyledi:

            “Diyarbakır'ın Silvan ilçesine bağlı Bayrambaşı beldesi Dolapdere köyünde 14 Temmuz perşembe günü 13 askerin şehit düştüğü olay ülkemizi ve milletimizi derinden üzmüştür. Bu sebeple herhangi bir siyasi ayrım yapmaksızın 22 Temmuz 2011 Cuma günü Yimpaş AVM önünden Cumhuriyet Meydanı istikametinde Yürüyüş düzenlenecektir.

            Şahıs, Kurum fark etmeksizin milli birlik ve beraberlik anlayışı çerçevesinde Yozgat Valiliği, Yozgat Belediyesi, Dernekler ve Siyasi kimlikler gözetmeksizin bu anlamlı günde tüm Yozgat halkını meydanda bizlerle birlikte Yan yana , El Ele ve Omuz Omuza Türk Milletinin 13 Evlat değil 70 milyonu da vatan uğruna şehit verebileceğini göstermek için bu yürüyüşe katılalım.

            Cuma namazı sonrası yapılacak olan yürüyüşe tüm Yozgat halkı davetlidir.”

Editör: TE Bilişim