Saadet Partisi (SP) Akdağmadeni ilçesinde siçim merkezi açtı.

     Açılaşa Yozgat İl Başkanı Ziya Koçak, milletvekili adayları Ramazan Yıldız, Zülgari Akpınar, Mehmet Demirel, Hüsnü Zeki, Akdağmadeni İlçe Başkanı İbrahim Kısacık, partililer ve vatandaşlar katıldı.

     Milletvekili adayı Ramazan Yıldız açılışta yaptığı konuşmada, ''Ülkemiz şu anda ekonomik açıdan tahrip edilmekte. Hem de maneviyatımız tahrip edilmekte. Bunlara bağlı olarak Türkiye'nin dış ülkeler nezdinde hiçbir itibarı yoktur. Saadet Partisi iktidarında kendi dünya görüşümüzün yani milli görüşün ekonomik mizanı olan adil nizam uygulanacak ve ekonomik tahribat tamir edilecektir'' dedi.

     Ülkenin her türlü imkana sahip olmasına rağmen, 20 milyon kadar vatandaşın açlık sınırının altında yaşamaya mahkum edildiği savunan Yıldız, ''Bunun sebebi bugünkü faizci sistemdir. Bu faizci, kapitalist soygun düzenin yerine adil nizamı uygulanacaktır. Saadet iktidarında din eğitimin önündeki bütün engelleri kaldırarak manevi tahribatı da durduracağız. Mevcut hükümet eliyle uygulamaya konulan ılımlı İslam projesi son bulacak, yeniden yüce dinimiz kitap ve sünnete uygun olarak tatbik edilecektir'' diye konuştu.


Editör: TE Bilişim